Değerli Aday Kursiyerimiz,
T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Özel Çankaya Psikoterapi Enstitüsü Uzaktan Eğitim Kursu Aile Danışmanlığı Eğitimi/ T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Özel Ankara Psikoterapi Enstitüsü Eğitim Kursu Yüz Yüze Aile Danışmanlığı Eğitimi/ T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Özel Bayramoğlu Psikoterapi Enstitüsü Eğitim Kursu Yüz Yüze Aile Danışmanlığı Eğitimi’ne ilginiz için teşekkür ederiz.
Psikoterapi Enstitüsü Ltd. Şti. bünyesinde açılan uzaktan eğitim merkezimizde açılacak olan eğitimler diğer eğitim kurumlarının vermiş olduğu eğitimlerden farklı olup, bire bir aile danışmanı yetiştirmek üzere, Psikoterapi Enstitüsü’nün sorumluluğu altında ciddi bir eğitim verilerek takip edilecektir. Bu eğitimi bitirenler, arzu ediyoruz ki; sahada gerçekten aile danışmanı olarak çalışabilme bilgisine, becerisine ve yeterliliğine sahip olabilsinler. Bu neden ile eğitimimiz Psikoterapi Enstitüsü Limited Şirketi bünyesinde düzenlenen tüm ulusal ve uluslararası eğitim, sempozyum, atölye çalışması ve kongrelerde gösterdiği hassasiyeti, bu alanda da göstermek istemektedir. Sadece yasal bir sertifika vermek istemiyoruz.
Eğer yeteri kadar bilgi ve beceriye sahip olduğunuza inanıyorsanız, kurumumuza başvurmanıza gerek yoktur. Daha ekonomik imkanlarla Aile Danışmanlığı Sertifikasını alabilmeniz mümkündür. Bunun için gereksiz ilave harcamalar yapmanıza lüzum yoktur. Yetkili yasal benzer kurumlarda Milli Eğitim Bakanlığının asgari standartlarını karşılayan eğitimler yaygın olarak verilmektedir.
Psikoterapi Enstitüsü Limited Şirketi bünyesindeki bu eğitimde, aile danışmanlığı sertifikasının yanında gerçekten mesleğin derinliklerini içeren bilgi ve beceri kazandırılması amaçlanmaktadır. Psikoterapi Enstitüsü logosu altında böyle bir eğitim almak istiyorsanız ücretlerimiz, diğer kurumlara göre yüksek olup, sadece standart bir eğitim ve sertifika almak isteyen kişilere tavsiye etmemekteyiz.
Milli Eğitim Bakanlığı’na resmi olarak sunduğumuz ve onaylanan rakam, 464 saatlik Aile Danışmanlığı Eğitim Programı için saat başı 80 TL olup, özel bir eğitim içerisinde ciddi bir eğitim planlaması yapılmaktadır.
Eğitimde, standart müfredat detaylandırılarak Psikoterapi Enstitüsü Limited Şirketi bünyesinde verilen Bütüncül Psikoterapi Eğitimi’nde anlatılan ilk iki yıllık programın konu detayına benzeri ciddi bir eğitim uygulanacaktır. Eğitim ilave seminerlerle desteklenecek, ilave bir çok imkan sunulacaktır. Arzu eden kursiyerler, bu eğitimi başarılı olarak bitirdikleri takdirde Psikoterapi Enstitüsü Limited Şirketi bünyesinde verilen ve uluslararası bağlantıları olan Bütüncül Psikoterapi Eğitim Programının üçüncü yılından devam etmek üzere kendilerine öncelik tanınacaktır.
Bu mektubun amacı, Psikoterapi Enstitüsü bünyesinde böyle bir eğitim almayı isteyip istemediğinizi teyit etmektir. Bu yüzden böyle bir sürece başlamak istediğinize karar verirseniz başvuru yapmanızı beklemekteyiz. Sadece standart bir eğitim ve sertifika almak için başvuru yaptıysanız bizdeki başvurunuzu geri çekmenizi saygıyla karşılarız.
Saygılarımızla,
Tahir Özakkaş, MD., PhD.
T.C. MEB Özel Bayramoğlu Psikoterapi Enstitüsü Kursu Müdürü
Psikoterapi Enstitüsü Limited Şirketi Müdürü